centrequiropracticgirona

Centro quiropractico girona
+34 609458888
Testimonios

Aquí trobareu l’opinió d’alguns dels usuaris del nostre centre, gràcies per enviar-nos els vostres comentaris.

Joan, 26 anys “El motiu que em va fer venir al Quiropràctic va ser el mal estar constant, la falta de descans degut al mal de cervicals i esquena, l’estrès… Gràcies a la Quiropràctica em sento amb ganes de fer coses, amb una esquena nova i amb una vida molt més calmada i feliç!”

Anna, 25 anys 
”Vaig començar a venir perquè fa dos anys vaig tenir un accident de cotxe. Amb el temps les cervicals van anar a pitjor. Tenia molt mal de cap i m’aixecava amb mareig. Em sentia molt pesada i cansada. Ara ja no tinc mal de cap i em sento més lleugera.

Sonia, 49 anys “Fins els 40 em sentia molt bé però a partir d’aquell moment la meva salut va empitjorar. Em feia mal tot el cos i sobretot l’esquena. Vaig visitar molts metges però ningú no sabia què fer amb mi. Prenia pastilles, vaig estar 1 any de baixa i estava amb una depressió. Vaig conèixer la Quiropràctica en una fira i m’ha canviat la vida. Ara fa un any i mig que vinc i el dolor ha desaparegut. He après a viure la vida d’una altra manera amb més tranquilitat i cuidant-me més.”

Roser, 54 anys “Fa sis mesos vaig decidir venir al quiropràctic per fer-me uns ajustaments de cadera ja que em feia mal i patia una petita escoliosi. A les poques sessions vaig notar molta milloria i el dolor va desaparèixer. Però la quiropràctica no s’acaba aquí i amb aquesta pràctica he pogut ajustar les meves emocions. Ara em trobo molt millor en tots els aspectes: físic, emocional i mental. Estic tranquil·la, confiada, en pau i feliç.

Montse, 25 anys “Practico esport i sóc molt activa. Fa qüestió d’uns tres anys vaig començar a notar que quelcom no anava bé. Càrregues musculars, tensió, mals de cap… Tot això es va convertir en vèrtics. Degut al mal vaig canviar l’humor, les ganes de fer coses i fins i tot el meu aspecte físic. Finalment un dia vaig trobar un miracle LA QUIROPRÀCTICA!  Aquí he trobat la solució dels meus problemes. La meva qualitat de vida ha augmentat el 200%!!”

Xevi, 29 anys 
”Per a mi la Quiropràctica era totalment desconeguda fins que un dia un amic meu m’ho va recomanar. Solia carregar força la part cervical i després es convertia en migranyes. Vaig fer 10 sessions de la fase intensiva i la veritat és que vaig notar un canvi molt important, tant a nivell de dolor com emocional. En situacions de pressió sóc capaç de controlar més el meu estat anímic i canalitzo les emocions interiorment. Això m’aporta una pau interior que fa que dormi més bé i em senti amb més energia i ganes de fer coses. Ara continuo amb la fase del benestar. Crec que realment ha valgut la pena.”

Laura, 39 anys “Vaig arribar a la Quiropràctica per casualitat. En una fira em van donar un tríptic, El vaig llegir i vaig dir al meu marit “això és el que necessito”. M’aixecavacava dia amb mal a les lumbars, i al cap de poc de venir va desaparèixer i no ha tornat més. Tenia migranyes dia si, dia no. Ara ja no en tinc. Em costava empassar la saliva i això ha desaparegut. Havia tingut crisis d’angoixa i em sentia que em faltava l’aire, això també s’ha acabat. Respiro sense dificultat, no he tingut més angoixa, i en moments de nervis he après a respirar i a controlar. Sóc més feliç i gaudeixo de la vida, no la pateixo.”

 

Podrás encontrar otras reseñas en Google siguiendo este link.