centrequiropracticgirona

Centro quiropractico girona
+34 609458888

La Quiropráctica para todos

Embarazo

Niños

Tercera Edad

Embarassades

Els canvis de pes i hormonals provocats per l’embaràs exigeixen molt de la dona, física i emocionalment, i en conseqüència la columna se’n veu afectada. Amb la quiropràctica podem permetre-li viure aquest procés amb el mínim de complicacions i ajudar a preparar millor el cos pel part.

Nounats i infants

El procés del part, les caigudes, les motxilles i les tensions emocionals pròpies d’aquestes edats, repercuteix sobre la columna vertebral del nen i interfereixen en el seu desenvolupament sa i natural. La quiropràctica els ajudar a gaudir plenament dels primers anys de les seves vides i a prevenir-los de futurs problemes de salut.

Tercera edat

L’evolució natural del cos acostuma a venir acompanyada d’un desgast provocat per anys de manca de la cura adequada. La quiropràctica permet retornar al cos part de la vitalitat i la flexibilitat perdudes per tal de gaudir de les infinites possibilitats que ens ofereix aquesta etapa de la vida.

Esportistes

Millor concentració, flexibilitat, rendiment, capacitat de recuperació i disminució de lesions són conceptes claus per a qualsevol que practiqui l’esport de manera professional o amateur i que s’aconsegueixen en un cos lliure de subluxacions vertebrals.

Dolor articular

Dolor lumbar

Dolor Cervical

Dolor muscular

Dolor de cabeza

Mala Digestión