El Quiropràctic localitza les vèrtebres subluxades i les torna al seu lloc eliminant la interferència nerviosa. D’aquesta manera el sistema nerviós, l’òrgan més important del nostre cos, pot utilitzar millor els seus recursos per regular i controlar el bon funcionament del nostre organisme i recuperar el seu benestar.

Per localitzar les vèrtebres subluxades el Quiropràctic fa una revisió exhaustiva, una serie de proves físiques i posturals i un escàner que ens permeten obtenim al moment una imatge digitalitzada de la columna vertebral. Després d’aquestes proves recomana els ajustaments que hauria de seguir per obtenir la màxima recuperació en el menor temps possible. Els ajustaments són indolors, no tenen efectes secundaris nocius per al cos, i es realitzen manualment, a través de pressions controlades, impulsos precisos i concrets sobre les vèrtebres afectades i diferents posicionaments del cos.

Com ens afecta això a la nostra salut?

El sistema nerviós està format pel cervell, la medul·la i les ramificacions nervioses que porten la informació del cervell a cadascuna de les parts del nostre cos. És l’encarregat de regular, dirigir i coordinar totes les funcions del nostre organisme.

Quan una vèrtebra queda subluxada els nervis que passen a través d’ella queden oprimits interferint la transmissió dels missatges nerviosos entre el cervell i la resta del cos. Aquesta situació altera el bon funcionament del nostre organisme i amb el temps la nostra salut i benestar se’n veuen afectats.

Al Centro Quiropractico Girona trobaràs un mètode personalitzat basat en els ultims estudis cientifics.
El quiropràctic es manté el corrent de les actualitats de la cerca