La suavitat del tractament, el respecte de les necessitats específiques de cada cos i la manca d’efectes secundaris fan de la quiropràctica una opció recomanable per a qualsevol condició i qualsevol edat. Embarassades

Els canvis de pes i hormonals provocats per l’embaràs exigeixen molt de la dona, física i emocionalment, i en conseqüència la columna se’n veu afectada. Amb la quiropràctica podem permetre-li viure aquest procés amb el mínim de complicacions i ajudar a preparar millor el cos pel part.
Nounats i infants

El procés del part, les caigudes, les motxilles i les tensions emocionals pròpies d’aquestes edats, repercuteix sobre la columna vertebral del nen i interfereixen en el seu desenvolupament sa i natural. La quiropràctica els ajudar a gaudir plenament dels primers anys de les seves vides i a prevenir-los de futurs problemes de salut.
Tercera edat

L’evolució natural del cos acostuma a venir acompanyada d’un desgast provocat per anys de manca de la cura adequada. La quiropràctica permet retornar al cos part de la vitalitat i la flexibilitat perdudes per tal de gaudir de les infinites possibilitats que ens ofereix aquesta etapa de la vida.
Esportistes

Millor concentració, flexibilitat, rendiment, capacitat de recuperació i disminució de lesions són conceptes claus per a qualsevol que practiqui l’esport de manera professional o amateur i que s’aconsegueixen en un cos lliure de subluxacions vertebrals.