Soc l’Alexandre Frey, doctor en quiropràctica i membre de l’Associació Espanyola de Quiropràctica. A dia d’avui represento la 3ra generació d’una família de quiropràctics, en que tant els meus pares, avis, oncle i germans compartim la mateixa passió per ajudar a la gent, passió que tenia des de molt petit i que m’ha dut a seguir els passos de la meva família.

L’esport sempre ha format part de la meva vida a través de l’atletisme, va ser en el centre d’alt rendiment de Perpinyà on va créixer el meu interès per la dinàmica i moviment del cos humà.

Dins l’àmbit esportiu practico CrossFit des de fa 11 anys, entreno un equip de Rugbi de l’Alt Empordà en el qual també hi jugo i participo en el Trail running ja que mai he deixat de practicar l’atletisme.

Durant els anys d’institut vaig decidir que em formaria en quiropràctica. Després de 5500 hores de formació impartides durant 3 anys a Toulouse i 3 anys més a Madrid, vaig obtenir la llicenciatura i el diploma de Doctor en Quiropràctica al 2015.

Durant els meus estudis i fins a dia d’avui realitzo seminaris de tots tipus i segueixo actualitzant-me mitjançant la recerca científica, estudis sobre Kinesiologia, micronutrició, fasciateràpia i seguint els treballs de distingits autors com MLS d’Arno Burnier, Kelly Starret, Dan John i Jean Pierre Meerssman, entre altres.

La meva experiència professional va començar a la consulta d’Angela Olaru D.C, PhD on vaig treballar durant 3 anys, els quals van esdevenir un gran aprenentatge. Des del 2015 treballo a l’antiga consulta dels meus pares a Figueres, la qual vaig agafar-ne el relleu juntament amb la meva parella Ludivine Lariviere D.C., i en el Centre Quiropràctic Girona des del 2019.

Col·laboro amb quiromassatgistes, osteòpates, fisioterapeutes, nutricionistes, traumatòlegs i entrenadors personals, perseguint l’objectiu de la millora òptima del pacient.